MELAquine C1G 4% Cream

ملاکوین سیوانجی

در بیماری دیگری به نام ویتیلیگو، در اثر عدم تولید ویا تخریب رنگدانه در بخشهای خاصی از پوست، لک های سفیددر نواحی مختلف بدن ظاهر می شوندبعضی بیماری های پوستی ناشی از اختلالات رنگدانه ای در اثر افزایش تولید و یاتراکم رنگدانه ها در بخش های خاصی از پوست بوجود میاید که با نام هایپرپیگمنتاسیون شناخته میشوند.حاملگی، مصرف داروهای ضد بارداری، افزایش سن، قرارگرفتن بیش از حددر معرض تابش نور خورشید و مصرف بعضی از داروها از مهمترین عوامل ایجاد این نوع اختلالات است.

در بیماری پوستی ملاسما (كلوآسما) یا ماسک حاملگی که در دوران بارداری بسار شایع است، اختلالات هورمونی سبب بروز لک های متعدد به رنگ قهوه ای روشن تا تیره در صورت، به ویژه در گونه ها، پیشانی، بینی، لب بالا و چانه میگردد. در اثر افزایش سن و نیز قرار گرفتن در معرض تابش نور خورشیدبیماری به نام سولار لتیگویالنتیگوسنی ایجاد میشود که در آن در اثر افزایش تولید ملانین،لکهای تیره بر رويپوست بویژه پوست دست، صورت وساعد ایجاد میشود.

ایجاد کک و مک(فریکل) نیز از دیگر مشکلات پوستی ناشی از اختلالات رنگدانه ای میباشد.علاوه بر تغییرات هورمونی، افزایش سنو تابشهای نور خورشید، عوامل دیگری شامل آسیبهای پوستی مانند جای زخم و جوش، لیزر درمانی، اپیلاسیون و لایه برداری پوستی نیز میتواند سبب بروز علائم ناشی از هایپرپیگمتناسیون گردد.

رنگ پوست

 رنگ پوست افراد به علت رنگدانه هایی به نام ملانین که بصورت طبیعی در سلولهای پوست وجود دارند ایجاد میشود. این رنگدانه ها از اسید آمینه تیروزین و توسط آنزیم تیروزیناز که بواسطه هورمون ترشح شده از غده هیپوفیز ساخته میشود. طی فرآیندی به نام ملانوژنز تولید و درون سلولهای پوستی و در اندامک های داخل سلولی به نام ملانوسیت ذخیره میشوند.رنگدانه های پوستی علاوه بر ایجاد تنوع رنگ در پوست، طی یک مکانیسم طبیعی با جذب پرتوهای فرابنفش نور خورشید، از پوست در برابر آسیب های ناشی از تابش های زیان بار نور خورشید محافظت مینمایند. نوع رنگ پوست بستگی به میزان بروز رنگدانه موجود در پوست افراد دارد که رابطه مستقیم با عواملی مانند ژنتیک، پراکندگی جغرافیایی، افزایش سن و میزان قرار گرفتن در معرض تابش های نور خورشید دارد. 

درمان اختلالات رنگدانه ای پوست

 از آنجا که افزایش تولید رنگدانه های پوستی سبب ایجاد لکهای تیره بر روی پوست میشود، درمان این ضایعات پوستی تنها از طریق مهار آنزیم تیروزیناز و جلوگیری از تولید ملانین امکان پذیر است از مهمترین و متداولترین ترکیبات مورد استفاده در این خصوص میتوان به هیدروکینون، آربوتین و اسید کوجیک اشاره کرد که تا حدودی و بصورت نسبی امکان جلوگیری از تولید ملانین را داشته ولی استفاده از آنها در بعضی موارد سبب ایجاد التهابات وحساسيت های پوستی، پوسته پوسته شدن و اریتما میگردد. باتوجه به موارد یاد شده و تاثیرات منفی اختلالات رنگدانه ای و لک های تیره ناشی از آن بر زیبایی پوست، استفاده از ترکیبات موثر در جلوگیری از افزایش تولید ملانین با زمان اثر بخشی کوتاه به منظور بازگرداندن شفافیت و طراوت به پوست امری بسیار ضروری میباشد.

توجه

 در صورت مشاهده هرگونه التهاب یا آلرژی مصرف را متوقف نموده و با پزشک خود مشورت نمایید. از تماس با چشمها، سطوح مخاطی و زخمهای باز خودداری فرمایید. در جای خشک و خنک به دور از تابش نور خورشید و دسترس اطفال نگهداری شود.

Melaquine C1G

روش مصرف

 بدلیل ترکیبات خاصی که در این کرم استفاده شده توصیه می گردد که مصرف تحت نظر پزشک و به طریق زیر صورت گیرد: روی لکهای قهوهای تیره وسایرقسمتهای مورد نیاز پوست مالیده و از ماس اژ دادن خودداری کنید. به منظور جلوگیری از افزایش تولید رنگدانه ملانین و افزایش تیرگی و لک های پوستی ناشی از آن، از مالش شدیدگرم بر روی پوست خودداری فرمائید. استفاده از این محصول به مدت ۸ تا ۱۲ هفته برای حصول نتایج دلخواه توصیه میشود. همچنین به منظور جلوگیری از بروز لک های پوستی ناشی از تابش نور خورشید، استفاده

 از کرمهای ضدآفتاب همراه با مصرف این فرآورده بسیار ضروری خواهد بود.